Aignep har lanceret deres nye serie 53000 som er fødevaregodkendte plastfitting
Produktnyheder
53000-serien er den seneste udvikling i fittings til fødevare- og drikkevare fra Aignep. Fittings i denne serie er i overensstemmelse med NSF 169 og 1935/2004/CE.
Kroppe er lavet i PPSU, et materiale som kombinerer fødevarekompatibilitet og modstandsdygtighed over for høje temperaturer op til +140°C. Gevindene er lavet i blyfri messing CW510L. Pakninger er udført i fødevaregodkendt FKM.
1. PPSU krop
2. PPSU krave
3. CW614N nikkelplæderet messing kapsel
4. Stål AISI 301 spændeskive
5. PPSU ring
6. Støbt pakning i fødevaregodkendt FKM
7. O-ring i fødevaregodkendt FKM
8. Gevind i blyfri messing CW510L
Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse med os. Så for at kunne analysere trafikken, håndtere loginoplysninger, tilbyde dig personlige oplysninger og for at grundlæggende funktionalitet kan fungere på webssitet, skal vi bruge nogle cookies.
NØDVENDIGE COOKIES
Disse cookies er nødvendige for, at webstedet fungerer og kan ikke slås fra i vores systemer. De bruges normalt kun som reaktion på handlinger, du har foretaget i forbindelse med en serviceanmodning, f.eks. Når du angiver personlige præferencer, logger ind eller udfylder en formular.
ANALYSE OG MÅLING
Disse cookies giver os mulighed for at tælle antallet af besøg og trafikkilder, så vi kan måle og forbedre vores websteds ydeevne. De hjælper os med at vide, hvilke sider der er mere eller mindre populære, og hvordan besøgende navigerer rundt på webstedet. De oplysninger, som disse cookies indsamler, er aggregerede og derfor helt anonyme. Hvis du ikke tillader disse cookies, ved vi ikke, hvornår du har besøgt vores websted.
MARKEDSFØRING
Disse cookies kan tilføjes af vores partnere. De kan bruge dem til at oprette en profil af dig baseret på dine interesser for at vise dig mere relevante oplysninger. De gemmer ingen personlige oplysninger - kun oplysninger om din browser og enhed. Hvis du ikke accepterer disse cookies, får du en mere generel og mindre tilpasset brugeroplevelse.