2023-11-21

OEM Automatic Klitsø A/S overtager Unit-Pump A/S og bliver hermed en af Danmarks stærkeste leverandører af pumper og ventil-løsninger til proces-industrien

OEM Automatic Klitsø A/S har indgået aftale om overtagelse af Unit-Pump A/S

Unit-Pump A/S har gennem de seneste 31 år opbygget en stærk position på det danske Pumpe-marked via markedsføring af kvalitetspumper og tekniske løsninger fra nogle af verdens ledende pumpe-producenter.

Med overtagelsen styrker OEM Automatic Klitsø A/S sin position markant på det danske marked for Proces-produkter og -løsninger og kan nu tilbyde ét af markedets mest komplette og bredest sortimenter af pumper og ventiler. Den tekniske knowhow, som vi nu kan tilbyde, er dermed endnu større, bredere og dybere.

Salgs- og markedsføringsaktiviteterne vil herefter tage udgangspunkt OEM’s kontor i Allerød, dog vil Unit-Pump forblive i Kvistgård ind til 1/12-2023. Alle kunder vil fortsat have de samme kontaktpersoner, pris- og leveringsaftaler som tidligere, men med det nye set-up, nu også have mulighed for at handle endnu flere produkter fra én og samme partner!

Torben Petersen har ønsket at gennemfører et generationsskifte, som sikrer Unit-Pump og deres medarbejder en god solid vækste ind i fremtiden, det har han fundet i samarbejdet med OEM Automatic Klitsø A/S.

Christian Hansen vil samtidig sige velkommen til alle, og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og er samtidig glad for at de nuværende medarbejdere inkl. Torben vil fortsætte i det nye set-up.

Hvis du ønsker mere information om ovenstående, er du velkommen til at kontakte en af undertegnede på:

Christian Hansen
Business Area Manger
OEM Automatic Klitsø A/S
Telefon: +45 7010 6400
E-mail: [email protected]

Torben Petersen
Direktør-CEO   
Unit-Pump A/S
Telefon: +45 49138000

 

OEM Automatic Klitsø A/S er ejet af OEM International som er en af Europas ledende teknikhandelskoncerner og består af 30 selvstændige enheder i 15 lande. OEM arbejder inden for handel med komponenter og systemer for industriel automation samt procesteknik, og markedsfører mere end 25.000 produkter fra specialiserede kvalitetsproducenter. For mere information - se www.oem.se

Virksomhedsnyt
Teknisk rådgivning
Christian Hansen

Adm. direktør

+4548106434 48 10 64 34

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat