2021-02-25

Vigtigheden af lækagetest med GD4200-USB

Mere end en milliard lækagetest udføres hvert år på kritiske komponenter i mange forskellige brancher. Lækagetest udføres ved hjælp af tryk for at kontrollere et system for lækager og mangler, såsom revner, huller eller dårlige tætninger.

Lækagetest hjælper med at sikre korrekt funktion og vedligeholdelse af industrielle systemer og rørledninger samt til at forbedre system- og produktdesign. Der er dog en række faktorer i lækagetestprocessen, der kan forhindre nøjagtige aflæsninger. GD4200-USB hjælper med at slette en række af disse faktorer ved at være meget nøjagtig og give en visuel PASS / FAIL-indikering og fjerne potentielle menneskelige fejlproblemer. At kunne lækageteste op til 16 enheder på én gang ved blot at oprette forbindelse til en pc kan fremskynde og forenkle hele lækagetestprocessen og reducere produktions- og testtiden for komponenter. Til gengæld kan produktionsomkostningerne reduceres, samtidig med at der sikres et pålideligt bestået eller dumpet resultat for hver testet komponent.

Tips og guides

Lækagetest med FAIL

Lækagetest med PASS

ESI Technology udviklede lækagetestfunktionen i samarbejdede med store globale producenter om at levere nøjagtigt, hvad industrien har brug for i lækagetestningsprocessen, samtidig med at brugervenligheden og en omkostningsbevidst pris er bibeholdt. Og med en anden funktion i ESI-USB-softwaren, kan man selvfølgelig få en rapport, man kan gemme eller udskrive til forsendelse sammen med den/de testede enhed(er).

Alle nuværende brugere får den nye lækagetestfunktion som en del af den automatiske opdateringsfacilitet.

HURTIGT, ENKELT OG FEJLSIKKERT

At udføre en lækagetest ved hjælp af ESI-USB-softwaren handler kun om at følge fem nemme trin;

  1. Vælg den ønskede varighed og tolerance for lækagetesten
  2. Start standardtryktesten
  3. Når du er klar, skal du starte lækagetesten
  4. Du kan se toleranceniveauerne på grafskærmen, der er markeret med punkterede røde linjer. Varigheden af lækagetesten vises også.
  5. Når lækagetesten slutter, dukker et ”Pass” eller ”Fail” op.

Færdig! ESI Technology er stolte over at være med i fronten af branchens førende USB-tryktransducerteknologi. ESI-USB-brugergrænseflade opdateres og forbedres konstant med nye funktioner, designet til at gøre det let at måle tryk i ethvert scenarie.

For mere information om lækagetestning eller GD4200-USB, kontakt vores Tryk & Flow team

Se en hurtig demo på YouTube for selv at se, hvor hurtigt og nemt det er. 

Se produktet på vores website

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat