2022-01-28

OEM-koncernen udvider i Irland

Med opkøbet af Demesne er OEM til stede i 15 forskellige lande

OEM Automatic Klitsø er en del af koncernen OEM International. OEM International har netop opkøbt den irske Demesne Electrical Sales Limited Ireland.

Demesne er Irlands førende uafhængige importør og distributør af produkter til elektrisk styring, koblingsudstyr, energibesparelse og installation. Virksomheden har en samlet omsætning på € 20 millioner med et driftsresultat på € 2,5 millioner. Hovedkontoret ligger i Dublin med afdelingskontorer i Cork i det sydlige Irland og Dungannon i Nordirland. Virksomheden har en stærk produktportefølje baseret på lange partnerskaber med mange af Europas førende producenter.

Demesne, som har været aktiv siden 1977, har en meget stærk position på det irske marked. Deres forretningsmodel passer godt ind i OEM og gennem dette opkøb får vi adgang til nye muligheder på et nyt og meget interessant marked. Ambitionen er at videreudvikle og vækste den eksisterende Demesne-forretning og gradvist at styrke kundetilbuddet”, udtaler Jörgen Zahlin, adm. direktør og CEO for OEM International.

Lidt om OEM International

Koncernen OEM International er med opkøbet nu er til stede i 15 lande med 38 virksomheder og har sit hovedkontor i Sverige. I 2020 havde OEM en omsætning på 3,3 mia SEK og tilsammen 894 ansatte. Produktudvalget består af mere end 60.000 produkter fra mere end 400 forskellige leverandører der er stærke varemærker indenfor hver deres område.

Hvad betyder det for vores kunder, at OEM International er så stor?

For kunder hos OEM Automatic Klitsø har det en række fordele, at vi er en del af en førende teknologihandelsgruppe som OEM International. Nogle af fordelene er at:

  • Vi har stort produktkendskab, mange års erfaring, betydelig teknisk ekspertise og enestående applikationsekspertise.
  • Vores omfattende udvalg af produkter giver os mulighed for at løse de fleste opgaver.
  • Vores logistik og lager giver mulighed for hurtigere levering af produkter.

Links

Information om opkøbet:

Virksomhedsnyt
Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat