• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager
Proces Proces
15-10-2020

Ny forbedret trykregulator med indbygget varmelegeme

Trykreducerende regulator - opvarmet
Har du brug for at holde dit medie på en bestemt temperatur samtidig med at du regulerer trykket i dit system? Så har vi løsningen!

Tescom har videreudviklet deres opvarmede regulator således, at vi nu kan tilbyde en ATEX godkendt version, som giver montøren fleksibilitet til at montere elektronik og mekanik adskilt. Dette er ideelt hvis man når op på høje omgivelsestemperaturer eller på anden vis vil skåne elektronikken. Serien kaldes 44-6800 og er som noget nyt blevet udstyret med en patenteret varmeoverførsels teknologi, som yder endnu mere pålidelig og hurtigere varmeoverførsel end den tidligere version.

Fordele

Andre fordelagtige egenskaber er, at der er indbygget sikkerhedsforanstaltning så den ikke overophedes, den styres med PID således, at man får en kontrolleret og præcis opvarmning og den fås med coating til korrosive og hårdføre miljøer.

Anvendelsesområde

Regulatoren således anvendes i omgivende temperaturer fra -40°C og op til 85°C for den mekaniske del. Selve opvarmning af mediet kan ligge på 50-400°C. Regulatoren fås til indgangstryk på op til 414bar og udgangstrykket kan reguleres helt ned til 1,7bar.

Applikationer

Denne regulator er ideel til processer, hvor der arbejdes med damp eller skal holdes en bestemt temperatur og tryk på mediet. Det kan være applikationer til prøve udtag (også damp), raffinering, petrokemi, gaskromatografi, men kun fantasien sætter grænsen. Kontakt os for mere information.

Tre variationer af Tescom 44-6800:

  • Regulering og elektronik kan leveres samlet
  • Regulering og elektronik kan leveres hver for sig
  • Regulering og elektronik kan leveres og monteres adskilt
Tre variationer af Tescom 44-6800
Teknisk rådgivning
Linda FennebergLinda Fenneberg

Produktchef, Industri

48 10 64 91

Send e-mail

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail