Trykreducerende regulator - opvarmet
2020-10-15

Ny forbedret trykregulator med indbygget varmelegeme

Har du brug for at holde dit medie på en bestemt temperatur samtidig med at du regulerer trykket i dit system? Så har vi løsningen!

Tescom har videreudviklet deres opvarmede regulator således, at vi nu kan tilbyde en ATEX godkendt version, som giver montøren fleksibilitet til at montere elektronik og mekanik adskilt. Dette er ideelt hvis man når op på høje omgivelsestemperaturer eller på anden vis vil skåne elektronikken. Serien kaldes 44-6800 og er som noget nyt blevet udstyret med en patenteret varmeoverførsels teknologi, som yder endnu mere pålidelig og hurtigere varmeoverførsel end den tidligere version.

Fordele

Andre fordelagtige egenskaber er, at der er indbygget sikkerhedsforanstaltning så den ikke overophedes, den styres med PID således, at man får en kontrolleret og præcis opvarmning og den fås med coating til korrosive og hårdføre miljøer.

Anvendelsesområde

Regulatoren således anvendes i omgivende temperaturer fra -40°C og op til 85°C for den mekaniske del. Selve opvarmning af mediet kan ligge på 50-400°C. Regulatoren fås til indgangstryk på op til 414bar og udgangstrykket kan reguleres helt ned til 1,7bar.

Applikationer

Denne regulator er ideel til processer, hvor der arbejdes med damp eller skal holdes en bestemt temperatur og tryk på mediet. Det kan være applikationer til prøve udtag (også damp), raffinering, petrokemi, gaskromatografi, men kun fantasien sætter grænsen. Kontakt os for mere information.

Tre variationer af Tescom 44-6800:

  • Regulering og elektronik kan leveres samlet
  • Regulering og elektronik kan leveres hver for sig
  • Regulering og elektronik kan leveres og monteres adskilt

Produktnyheder
Tre variationer af Tescom 44-6800
Teknisk rådgivning
Linda Fenneberg

Produktchef, Proces Industri

+4548106491 48 10 64 91

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat