2021-08-30

Kompakte ventiløer fra Aventics

Læs her om fordelene ved ventilterminaler, om AV-serien og at ventiløerne passer til forskellige feltbusprotokoller.

Den store fordel ved at bruge en ventilterminal er, at du samler alle luftventiler i processen et sted, som derefter styres via et kommunikationskabel og en lufttilførsel. Andre fordele inkluderer:

  • Reducerede service- og vedligeholdelsesomkostninger
  • Lavere strøm- og luftforbrug
  • Reducerer antallet af forbindelsespunkter for spænding, signal og luft under hele processen

Tips og guides

AV-serien

Med det diagonale stempel i AV-ventilerne er kvaliteten og ydeevnen høj i begge størrelser – hhv. 300 l/min og 500 l/min. Ventilerne har et optimeret volumen/flow-forhold og et lavt energiforbrug. Med AES - Avanceret Elektronisk Styresystem - kommunikerer AV-ventilsystemet uden problemer med moderne styresystemer via alle standard-feltbussystemer. Modulær elektronik danner grundlaget for simpelt netværk med andre systemkomponenter, fejlfri dataoverførsel og integration i Internet of Things-komponenter.

Valg af materialer og design gør AV-ventilsystemet til den perfekte løsning til brug under krævende forhold. AV-systemet dækker også kravene til global automatiseringsteknologi, selv under UL-specifikationer og i ATEX-områder.

Til AV-serien er der mange typer tilbehør (trykregulator, feltbusforbindelser, I / O-moduler, pneumatiske og mekaniske dele og forskellige typer kontakter), der gør det muligt at samle ventilerne efter individuelle behov.

Styreelektronik AES

Styreelektronikken AES forbinder dit ventilsystem fra Aventics til alle relevante feltbusprotokoller og tilbyder integration af I/O-moduler og muliggør optimeret decentral styring af sensorer.

AES-styreelektronikken består af kontrolmodul, I/O-moduler og busmoduler, der monteres efter behov. Kontrolmodulet er et specielt udviklet I/O-modul til pneumatiske applikationer og kan bruges til at styre en proportionalventil (f.eks. ED05 fra Aventics) på samme tid som den kan modtage analoge indgange fra forskellige sensorer. Dette gør det muligt at styre en lang række kontrolkredsløb, f.eks. luftmængde, hastighed, kræfter eller tryk.

Af feltbusprotokoller kan vi tilbyde følgende:

  • EtherCAT
  • Powerlink
  • Profinet
  • Profibus DP
  • DeviceNet
  • Ethernet IP
  • CAN Open

AES-Styreelektronikken kan bruges til at styre en ventilterminal, men også uafhængigt som en integration af f.eks. proportionale ventiler i et feltbusnetværk.

Vi er OEM automatic Klitsø

OEM Automatic Klitsø er en af Europas førende leverandører af komponenter til industriel automatisering. Et bredt og dybt sortiment bestående af produkter fra førende producenter giver vores kunder en unik mulighed for at samle deres indkøb hos en leverandør. Vores produktspecialister og sælgere har stor erfaring og hjælper vores kunder med at finde den teknisk bedste løsning.

Links

Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik

+4548106424 48 10 64 24

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat