2021-02-10

Pålidelig og robust skråsædeventil fra Emerson/Asco Serie 290/390

Skråsædeventilen har bevist sin holdbarhed ved håndtering af aggressive væsker, olie, damp, luft og opløsningsmidler. De fås som pneumatisk styret og motoriseret on/off ventiler og som proportional ventil.

Fordele

ASCO 290/390-serie muliggør pålidelig og nøjagtig kontrol i selv de mest krævende applikationer. Designet til barske arbejdsforhold, højt flow, lavt trykfald og alsidigt produktsortiment kan serien bruges til at kontrollere en lang række medietyper og viskositeter.

1: Stor holdbarhed og minimum af vedligholdelse

Fænomenet kendt som ”waterhammer”, kan have en skadelig indvirkning på sikkerhed, ydeevne og pålidelighed af din ventil. Alle modeller med ”Entry under the disk” har Anti-waterhammer-design. Den selvjusterende PTFE-pakning og poleret aktuator betyder, at der er behov for minimal vedligeholdelse for at opnå en optimal tæthed over ventilens levetid. Byggematerialerne er blevet valgt for holdbarhed. Aktuatormaterialet har fremragende mekaniske egenskaber og er UV-bestandig. Epoxybelagte fjedre og valg af materialer sikrer pålidelighed i selv de mest barske atmosfærer.

2: High Performance

290/390-serien er designet med høj ydeevne som mål. De overdimensionerede PTFE-lejer styrer aktuatoren sikkert, og sikrer sammen med PTFE-pakningen pålidelig shut off. Skråsædets design muliggør højere flow for sin størrelse sammenlignet med traditionelle ventiler. Stor diameter lysning i aktuator delen sikrer hurtige åbning / lukningstider for applikationer, hvor dette er vigtigt - såsom ved dosering og fyldning.

3: Fleksibel og nem at installere

290/390-seriens fleksibilitet gør det nemt at finde den rette. Højt flow, materialevalg, mange størrelser af aktuatorer, tilbehør og dens alsidighed i forhold til mediet gør, at den kan bruges i mange applikationer.

4: Fremragende flow rate

Skråsædet muliggør høje strømningshastigheder sammenlignet med ventilstørrelse. Dette betyder, at du kan bruge en mindre ventil til det samme flow eller du kan designe din proces eller maskine med et lavere samlet tryk fald. Alt dette uden at gå på kompromis med ydeevne eller holdbarhed.

Sikkerhed først 

Ventilen er vandtæt IP66. ATEX og SIL akkrediteret. Vores ventiler overholder krav i ATEX Direktiv 2014/34 / EU. Europæisk standard EN 13463-1 og RoHS overholdes også.

 

  • EN-161 for combustion
  • (EU) 10/2011 standard for plastic material intended to come in contact with food
  • (EC) 2023/2006 standard for good manufacturing practice
  • EMC (Electro-Magnetic Compatibility)
  • Materials Certification 2.2 (EN 10204 standard)
  • Oxygen application
  • Vacuum application 

Eksempler på applikationer er: 

Dampgenerator, varmeveksler, køleenheder, doserings- og fyldeapplikationer, vacuumpakningsanlæg, pasteurisering, fermentering ved vinfremstilling, bilvaskeanlæg, vandbehandlingsanlæg, hospitalsudstyr (f.eks. oxygendosering), gasbrændere og kombinationer af vand/luft/ozon/havvand i vandmassage bad/showers/jacuzzis og meget, meget mere.

Se nærmere på vores skråsædeventiler:

Tips og guides
Teknisk rådgivning
Henrik Philipsen

Produktchef, Tryk & Flow

+4548106430 48 10 64 30

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat