ATEX ventil Asco
2018-10-02

Sørg for at ventilen overholder ATEX-direktiverne

Skudventiler, der bruges til at rengøre filtre i støvede omgivelser, såsom kornindustrien, kræver ofte ATEX-klassifikationer, lang holdbarhed og nem service. Den nye ASCO SG-spole opfylder ATEX Zone 2-22, Kategori 3D godkendt til støvmiljøer.

Ventilen opfylder disse krav ved hjælp af den nye grønne SG-spole. Det er en epoxyspole med IP65 beskyttelsesklasse, der har garanteret 30.000 timers drift, hvilket resulterer i lang levetid og lavere samlede omkostninger. Ventilerne findes med tilslutninger fra ¾ "op til 2½" og med flere forskellige spændinger. Vi lagerfører ATEX ventilen i 1½" med enten 24V DC og 24V AC eller 230V AC spole. Vi har også reparationssæt til hurtig og nem service på dine ventiler.

Ventilen har samme egenskaber som den almindelige version - højt flow, lang levetid og ekstremt hurtig åbning og lukning for at give en pålidelig og omkostningseffektiv løsning. Den kan monteres i enhver position uden at påvirke funktionen. Ventilen kan styres med vores manuelle timer for justere åbne-/lukketider i sekunder, minutter og timer eller hvordan du ønsker det.

Vores fabrikant ASCO var den første til at se behovet for en ventil, som kunne åbne og lukke hurtigt for at generere den optimale puls for f.eks. at "skyde" det opbyggede støv væk fra et filter. Opfindelsen af skudventilen (også kaldet filter eller pulsventiler) er siden blevet kopieret, men ASCO 353-serien vil altid være ventilen med høj kvalitet og effektivitet.

Komplet sortiment
Serie 353 er en del af et komplet udvalg af ASCO-filterprodukter, der omfatter skudventiler, pilotventiler, pilotbokse, Filterstyrenheder, komplette tanksystemer. Kontakt os, og vi finder en passende løsning sammen med dig.

  • ATEX Zone 2-22, Kategori 3D-godkendt med SG-spole
  • Gevind-, clamp- eller compression fitting-tilslutning
  • 0,35 - 8,5 bar
  • Epoxyspole

Tips og guides
Teknisk rådgivning
Henrik Philipsen

Produktchef, Tryk & Flow

+4548106430 48 10 64 30

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat