Biotech brooks sla masseflow instrumenter
2019-10-29

Masseflow instrumenter specielt tilpasset biotech fra Brooks Instrument

Arbejder du med højpræcisions- eller kliniske procesanlæg? Sammen med Brooks er vi stolte af at kunne tilbyde masseflow instrumenter, der er specielt tilpasset biotech segmentet. Udover de gængse egenskaber ved Brooks’ standard serier, SLA5800 og SLAMf, kan man nu tilvælge højere turndown rate, class VI elastomerer, samt certificering af alle våddele. Et forbedret design letter ydermere rengøringen og instrumenterne leveres iht. 17025 akkreditering.

Den uafhængige kommunikationsport gør, at instrumenterne kan betjenes, justeres og vedligeholdes uden at tage instrumentet ud af proces linjen, ligesom de præ-indstillede gas-kurver samt muligheden for at sætte alarmer hjælper til hurtig og sikker betjening.

Skræddersy SLA-serien til lige netop dit formål inden for Biotech

Med SLA-serien fra Brooks Instrument er det nu muligt at tilbyde masseflow controllere, som er specielt tilpasset til produktion inden for biotech-industrien. SLA-serien adskiller sig derfor fra resten af Brooks’ standard instrumenter, og kan især anvendes i højpræcisions- og kliniske procesanlæg. Man har således mulighed for at tilvælge følgende egenskaber for masse flow instrumenter i serierne SLA5800 og SLAMf:

  • Høj turndown rate (op til 250:1 ved FS flow i området 1-150 slpm)
  • Lav læk rate for ventilen (tæt på shut-off)
  • Forbedret hygiejnisk sensor design for nem rengøring (opfylder hygiejniske standarder)
  • Pre-kalibrering af flere gas-kurver i samme instrument (Luft, CO2, O2 og N2)

Som en ekstra udvidelse kan vi nu også levere med:

  • Class VI elastomerer (USP, FDA, ADI-fri class VI o-ringe og ventilsæde)
  • Relevante certifikater for alle våddele
  • ICC kalibrerings certifikat

SLA5800/SLAMf serierne fra Brooks er termiske masseflow kontrollere og metre, som blandt andet, er anerkendt i den globale medicinal industri. Instrumenterne er endog med til at sætte standarder for nøjagtighed, stabilitet og pålidelighed og kan således leveres med akkreditering. De mange muligheder for både analog og digital kommunikation, gør instrumenterne anvendelige i stort set alle applikationer.

Instrumenterne leveres med en uafhængig service port, som tillader brugeren adgang til instrumentet, fx for at sætter alarmer, analysere data, fejlsøge, tune eller ændre flow konditioner, uden at instrumentet skal tages ud af proceslinien.

Link

Tips og guides
Teknisk rådgivning
Nicholas Haslund

Produktchef og Intern Sælger, Proces

+4548106402 48 10 64 02

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat