naaede du ikke forbi foodtech
2018-05-21

Nåede du ikke forbi på Foodtech 2018?

Efter en veloverstået Foodtech messe, ser vi tilbage på tre dage med en masse besøgende og hvor vi bl.a. kunne præsentere tre to-stjernede Foodtech Product News Awards. Læs mere om dem og resten af vores line-up her.

Vi har nu overstået årets Foodtech messe, som løb af stablen d. 13.-15. november.

Vores Salgsingeniører og Produktspecialister har haft en rigtig god messe med mange besøgende på standen og mange spændende spørgsmål til  imod alle spørgsmål og henvendelser. Har du brug for at tale mere indgående om bestemte applikationer i fødevareindustrien eller produkter, kan du klikke på linket til højre og booke et møde med en produktspecialist. 

Hvad havde vi med på standen i år?

Til dette års Foodtech havde vi valgt at fokusere på de dele af vores sortiment som typisk anvendes i fødevareindustrien. Man kunne således opleve alt lige fra belysning og kameraer til skueglas, til tankdæksler, turbiditetsmåler, pumper og ventiler. Vi fik endvidere vurderet tre af vores produktnyheder til at være Danmarksnyheder af Foodtech Product News og er blevet belønnet med ★ ★ for alle tre. Du kan læse meget mere om dem og udvalgte dele af vores sortiment nedenstående:

ITM-51 foodtech awards
 
Ny revolutionerende turbiditetsmåler fra Anderson-Negele: ITM-51

ITM-51 kan benyttes i mange forskellige applikationer og det nye modulære design gør det enkelt at udskifte dele og omstille sensoren til nye betingelser. Anvendelsesområderne er mange og sensoren kan med fordel anvendes til kvalitetssikring og til reducering af spildprodukter, kemikalier, energi og vandforbrug og bidrager dermed i sidste ende til forbedret konkurrenceevne for brugeren.

 

  

L3 D3 Foodtech Award

Ny kombineret niveau og volumen sensor fra Anderson-Negele: L3/D3

Det nyeste tiltag fra Anderson-Negele er modulopbyggede sensorer med flere funktioner. At designet er modulbaseret muliggør en enkel udskiftning af dele og endog ændring af sensor elementet, så instrumentet bliver en anden type sensor.

 

 

  

Låsbart håndtag zimmerlin foodtech award

Låsbart sikkerhedshåndtag til tankdæksler fra Zimmerlin

Vi kan nu præsentere det låsbare håndtag til tankdæksler fra Zimmerlin som er udviklet af Zimmerlin i samarbejde med nogen af deres største kunder. Håndtaget er udstyret med nøgle, der forhindrer uønsket adgang til tanke under eks. produktion. Håndtaget er udført med m16 gevind som passer til alle type tankdæksler med m16 gevind.

 

 

 

 Hvad præsenterede vi ellers på messen?

Ud over de spændende Danmarksnyheder præsenterede vi et bredt udvalg af produkter til fødevareindustrien, der alle lever op til de høje krav og standarder som der stilles. Vi kunne bl.a. præsentere:

Vi ses til Foodtech 2020!

 

 

Produktnyheder
Teknisk rådgivning
Christian Hansen

Adm. direktør

+4548106434 48 10 64 34

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat