2023-09-14

Hold øje med trykket med en pålidelig pressostat til hydrogen

Hydrogen, eller brint, er en eksplosiv og brandfarlig gas, hvilket betyder, at et for højt trykniveau kan føre til alvorlige ulykker og skader. For højt trykniveau i en hydrogenledning eller -beholder kan få trykket til at blive for højt til at håndtere. Dette kan føre til en eksplosion eller brand, som kan forårsage skade på ejendom, mennesker og miljøet.

Ved at installere en pressostat, også kaldet en trykafbryder, i et hydrogenanlæg bliver det muligt at overvåge trykket og undgå farlige situationer. Pressostaten kan registrere, når trykket når for højt et niveau og udløse et signal, der fortæller brugeren, at der skal handles. Det kan betyde, at systemet lukkes ned eller der kan træffes andre foranstaltninger for at reducere trykket og derved undgå farlige situationer.
Pressostater kan også hjælpe med at minimere risici ved at hjælpe brugerne med at holde styr på trykændringer i systemet. Ved at have en overskuelig og pålidelig måling af trykket kan brugeren sikre sig, at systemet fungerer som det skal, og at trykket ikke når et farligt niveau.

Vores udvalg af pressostater til hydrogen

Vi hos OEM Automatic Klitsø har pressostater til overvågning af hydrogentryk. De kan anvendes til produktion af hydrogen, halvlederfremstilling, svejsning, petroleumsraffinaderier mv. De kan justeres under drift og har en lille samlet størrelse. Der er potentialfrie kontakter i alle de udbudte modeller.

Hvilke forskellige versioner af pressostater til hydrogen findes der?

Gennem vores producent SUCO tilbyder vi et udvalg af kompakte og robuste H2-kompatible mekaniske pressostater (åben, lukket eller skiftende) til brintapplikationer med trykområder fra 0,1 bar til 400 bar, fremstillet af SAE 316L rustfrit stål. Vi kan tilbyde forskellige gevind og færdigkablede versioner er tilgængelige på forespørgsel.

Disse pressostater er ideelle til brug i brintproduktion, halvlederfremstilling, svejsning, petroleumsraffinaderier osv. De kan justeres under drift og har en lille samlet størrelse.

Her er nogle eksempler på systemer og applikationer

Pressostater til brint kan bruges i en række forskellige systemer og applikationer, hvor trykket i systemet skal overvåges og reguleres for at undgå farlige situationer. Her er nogle eksempler på systemer, hvor pressostater kan bruges:

  • Brændstofceller
  • Gaslagring
  • Industrielle processer
  • Forskning og laboratorium

Find pressostaterne her:

Produktnyheder

Se kategorier med alle vores pressostater her:

Arbejder du med Power-to-X?

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat