2021-02-18

Bruger I tid på at samle komponenter i stedet for at skabe værdi? Lad os samle det for jer - vi kalder det forædling

I OEM Klitsø sælger vi både enkelte højkvalitets komponenter, som du selv kan samle efter applikationsbehov – eller vi kan gøre det for dig! Vi kalder det forædling og vi kan både håndtere enkeltstående løsninger og løsninger som skal produceres i massevis for jer.

100 komponenter blev til en løsning

I en nyligt gennemført opgave for en kunde projekterede, dokumenterede og byggede vi to pneumatiske skabe, der skal indgå som en del af sikringen mod overfyldning af tanke hos en større dansk medicinalproducent. I stedet for at udvælge, dokumentere, bestille og samle selv valgte kunden OEM Klitsø til at sammenbygge en række af Emerson ASCO pneumatiske 551-ventiler, Aignep luftfittings samt manifold og slange i et kabinetskab. Mere end 100 enkelte komponenter blev således til én færdig plug and play løsning for kunden.

”Vi kender vores komponenter, montagemuligheder og har gode muligheder for at sammenbygge specielle løsninger i vores værksted. Hvis det nu lige viser sig at en fitting ikke er optimal ift. føringsveje af luftslanger har vi altid andre på lager, som vi hurtigt kan skifte ud med og dermed sikre den optimale løsning.” Niels Erik Dohn, OEM Klitsøs værksted.

Bruger I tid på at samle komponenter i stedet for at skabe værdi?   

Nedetid for en maskine er lig med penge ud af vinduet! I en travl hverdag med høje krav til vedligehold og optimering for at få produktionen til at køre problemfrit, bruger I så tid på at samle enkelte komponenter gentagne gange? Lad os løfte opgaven for jer. 

I vores forædlingsafdelinger i Danmark og Sverige håndterer vi over 5.000 ordrer årligt, hvilket indebærer montage af mere end 50.000 enheder hvert år. Med uddannede og engagerede montører, kombineret med nærheden til vores centrallager, er det muligt for os at arbejde effektivt og med en høj kvalitet i alt hvad vi foretager os. Produktionen er omkostningseffektiv og vores forædlingsafdeling i Tranås er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. 

Kontakt Charlotte for at høre mere om pneumatiske komponenter, ventiler eller forædlede løsninger!

Nogle af Charlottes produkter:

Se mere om produktforædling:

 

 

Kunde-case Virksomhedsnyt
Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik

+4548106424 48 10 64 24

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat