Produktforædling - få samlet og monteret komponenter til industri og automation

Lad os effektivisere din virksomhed

Hos OEM Automatic Klitsø ser vi 360° på din forretning og fokuserer på de områder, hvor vi kan skabe mest værdi hos dig som kunde. Derfor tilbyder vi at forædle og montere flere af de komponenter vi tilbyder til én samlet løsning, som du nemt kan implementere i dine nuværende installationer eller applikationer. En såkaldt "Plug and Play" løsning.

Baseret på dialog med vores kompetente Salgsingeniører og Produktansvarlige, og deres omfattende viden om applikationer og komponenter, finder vi frem til den løsning der matcher dine kvalitetsmæssige krav og egenskaber. Vi tilpasser, raffinerer og samler komponenterne, og på den led kan vi forenkle og strømline din virksomhed. Vores forædlingsafdeling beliggende i Tranås, monterer dernæst den mest omkostningseffektive løsning baseret på de komponenter, som du har udvalgt. Efterfølgende opretter vi din løsning som en vare i vores system, som derefter kan genbestilles med et unikt ordrenummer.

Det skal være nemt at være kunde hos OEM Automatic Klitsø!

 

Kundetilpassede løsninger og forædling
FORÆDLING OG MONTAGE - VI HAR LØSNINGEN

Vi tilbyder alt lige fra at specialpakke og mærke produkter, til at samle en komplet underenhed, der passer direkte ind i din applikation. På denne led hjælper vi dig med at frigøre ressourcer og strømline din virksomhed, så du har tid og mulighed for at fokusere på det, du er bedst til. For os er ingen opgave for stor - eller lille. Da vi kan trække på både vores unikke sortiment af komponenter og vores omfattende ressourcer, kan vi tilbyde den helt rigtige løsning, der passer til lige præcis dig. Vi drager nytte af både vores lager- og forædlingsafdeling her i Danmark og kan endvidere trække på vores logistikcenter i Tranås, der forsyner os med ekstra kapacitet og som leverer til alle OEM Automatics kunder i Norge og Sverige.

Montering og forædling
vi forædler 50 000 enheder om året

I vores forædlingsafdelinger i Danmark & Sverige håndterer vi over 5 000 ordre årligt, hvilket indebærer montage af mere end 50 000 enheder hvert år. Med uddannede og engagerede montører, kombineret med nærheden til vores centrallager, er det muligt for os at arbejde effektivt og med en høj kvalitet i alt hvad vi foretager os. Vores kvalitetsudfald ligger på 0,6 pr. uge, hvilket betyder at vi kun modtager 0,6 kundeklager per uge. 

Produktionen er omkostningseffektiv og vores forædlingsafdeling i Tranås er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. 

Kundetilpassede løsninger
Fordele for dig som kunde

• Færre artikelnumre
• Effektiviser dine inkøb
• Enkel logistik
• Færre leverandører
• Lavere totalomkostninger

 

 

STANDARDPRODUKTER ER OK,
FORÆDLEDE PRODUKTER ER PERFEKTE!


Hos OEM Automatic Klitsø oplever vi, at flere af vores kunder opdager fordelene ved at få forædlet og skræddersyet produkter til deres virksomhed. Derfor er vi meget stolte af vores forædlingsafdeling. Her kan vi tilpasse og samle forskellige komponenter fuldstændigt efter dine behov og ønsker, så du kan strømline og frigøre ressourcer samt fokusere på din kernevirksomhed.

Læs vores forædlingbrochure

LYDER PRODUKTFORÆDLING INTERESSANT FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED?

Så ring eller skriv til os og vi kan forklare mere om mulighederne.

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat