• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Produktforædling - lad os effektivisere din virksomhed

Forædling OEM Automatic Klitsø 2
Hos OEM Automatic Klitsø ser vi på dine behov som kunde og tilbyder at levere én komplet løsning. Ved at tilpasse, raffinere og samle forskellige typer komponenter, kan vi forenkle og strømline din virkomhed.

Via vores forædlingsafdeling kan vi hjælpe dig som kunde med at finde den mest omkostningseffektive løsning med vores produkter. Baseret på dine behov samler vi et eller flere produkter i en vare, som derefter bestilles med et unikt ordrenummer.
Forædling OEM Automatic Klitsø

Forædling og montage - vi har løsningen

Vi tilbyder alt lige fra specialpakke og mærke produkter, til at samle en komplet underenhed, der passer direkte ind i din applikation. På denne led hjælper vi dig med at frigøre ressourcer og strømline din virksomhed, så du har tid og mulighed for at fokusere på det, du er bedst til. For os er ingen opgave for stort eller lille. Med vores unikke bredde og vores omfattende ressourcer kan vi tilbyde den rigtige løsning, der passer til enhver kunde.
 
Vi drager nytte af både vores lager- og forædlingsafdeling her i Danmark og kan endvidere trække på vores logistikcenter i Tranås, der forsyner os med ekstra kapacitet og som leverer til alle OEM Automatics kunder i Norge og Sverige.

50 000 enheder hvert år

I vores forædlingsafdelinger i Danmark & Sverige håndterer vi over 5 000 ordre årligt, hvilket indebærer montage af mere end 50 000 enheder hvert år. 

Med uddannede og engagerede montører, kombineret med nærheden til vores lager, er det muligt for os at arbejde effektivt og med en høj kvalitet i alt hvad vi foretager os. Vores kvalitetsproduktion er 0,6 pr. uge, hvilket betyder at vi kun modtager 0,6 kundeklager per uge.

Produktionen er omkostningseffektiv og vores forædlingsafdeling i Tranås er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. 

Montering

FORDELE FOR DIG SOM KUNDE

  • Færre artikelnumre
  • Effektiviser dine inkøb
  • Enkel logistik
  • Færre leverandører
  • Lavere totalomkostninger
Fordele ved forædling
Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail