• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Dette er OEM Automatic Klitsø

Vi markedsfører komponenter til industriautomation og tilbyder et produktsortiment som er unikt i både bredde og dybde. Dette giver mulighed kunden unik mulighed for at samle sine indkøb fra én leverandør. Vores mission er at finde de bedste og mest omkostningseffektive løsninger i samarbejde med producenter og kunder.
Dette er OEM
Specialiseret organisation

SPECIALISERET ORGANISATION

For at kunne tilbyde vores kunder specialviden inden for hele vores sortiment har vi inddelt organisationen i seks forskellige produktområder.

Hvert produktområde er specialiseret inden for sit sortiment og er struktureret omkring en række sepcialfunktioner såsom salg, produktansvar, ordrebehandling, indkøbs- og leveringsovervågning.

 

Ledende varemærker

Ledende varemærker

OEM Automatic Klitsø fører et bredt udvalg af produkter fra ledende varemærker, hvilket garanterer høj kvalitet og ydeevne.

Vores producenter er specialiserede inden  for deres felt og ledende i branchen. Gennem vores rolle som producentens lokale organisation med fuldt ansvar for salget kan vi tilbyde  et unikt sortiment med over 25.000 artikler  fra mere end 100 ledende producenter.

eksperter

AKTIV SORTIMENTSUDVIKLING

En nær dialog med vores kunder hjælper os til at forstå de behov og krav som vores kunder har til nye produkter.

Sammen med vores leverandører arbejder vi målrettet på, hvordan vi bedst kan imødekomme fremtidens krav til funktion og teknologi. Vi arbejder endvidere løbende på at udvide vores sortiment med nye produktområder.

Logistikcenter Tranås

Effektiv logistik

OEM Automatic gruppens 7000m2 store logistikcenter ligger uden for Tranås, Sverige og leverer effektivt til danske, svenske og norske kunder. Vi kan levere over 25.000 varer direkte fra lager. Alle ordrer modtaget inden kl. 14.30 vil blive leveret samme dag (det samme gør sig gældende for køb på webshoppen). Vores lagerpersonale er ansvarlig for at levere over 100.000 forsendelser årligt til vores kunder i tide. Vi tilstræber at opnå 97% leveringspræcision for vores kunder, og sammen med vores leverandører arbejder vi løbende på at øge effektivitet og vores serviceniveau.

tilpassede løsninger

TILPASSEDE LØSNINGER

Hos OEM Automatic Klitsø fokuserer vi på  kundens behov som en helhed, og leverer gerne  en komplet løsning. Ved at forædle to eller flere  produkter til én enhed forenkler og effektiviserer vi for dig.

Vores logistikcenters tekniske afdeling producerer årligt mere end 1 000 kundeunikke artikelnumre. Dygtige montører med høj kompetence, i kombination med nærheden til vores lager, gør arbejdet effektivt og af høj kvalitet. Produktionen er kvalitetscertificeret, omkostningseffektiv og hver unik enhed dokumenteres med tydelige monteringsanvisninger.

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail