2021-04-20

Vi lancerer snart den nye RS-485 serie af tryktransmittere fra ESI-TEC...

Men inden vi gør det, så lad os hurtigt se på, hvad det hele handler om ...

Serielle grænseflader bruges i det meste elektroniske udstyr i dag. Deres formål er at give en enkelt sti til datatransmission, enten trådløst eller via kabel. Højhastighedsdata er vigtigt i disse dage, og en seriel grænseflade er den eneste praktiske mulighed for kommunikation over enhver afstand, der er større end nogle meter.

RS-485 understøtter høje hastigheder, lange kableafstande, elektrisk støjtolerance og flere enheder på samme hub, og er et populært serielt interface på grund af dets alsidighed. Det bruges i vid udstrækning i kontrol- og måleudstyr, hovedsageligt på grund af dets enkelhed og lave omkostninger.

RS-485 er en industriel standard, der definerer den elektriske grænseflade og fysisk punkt-til-punkt kommunikation af elektriske apparater. Den er blevet brugt i en række industrielle automatiserings-systemer, siden standarden blev oprettet i 1998.

Tidligere var RS-232 (udviklet i 1960) den anbefalede standard og bruges stadig i dag! Sammenlignet med RS-485 er båndbredden dog lav, hvilket gør den meget langsommere. Grundlæggende kan RS-232 overføre en enkelt byte data over et serielt kabel med mellem 3 og 22 signaler, og kører med hastigheder fra 100 til 20 k baud. RS-485 formidler data anderledes via et afsluttet par-snoet kabel, der tillader op til 10 Mbps og kabellængder på op til 1.220 meter. Derudover gør immuniteten overfor støj, der tilbydes af RS-485-standarden, grænsefladen ekstremt alsidig.

Det største fremskridt, som RS-485 tilbyder, er, at det ikke kun kan transmittere fra enkelt enhed til enhed, men tillader op til 32 enheder på samme bus. Dette giver brugere i produktionsfaciliteter mulighed for at forbinde større applikationer og hele maskiner ved hjælp af en protokol.

RS-485 er stadig den mest anvendte protokol til POS-, industri- og telecom- applikationer. Ingeniører bruger det ikke kun til lange kabler, men implementerer det i applikationer, såsom bilindustrien, hvor det er usikkert, hvor meget støj der kan opstå i den endelige applikation. Moderne applikationer skubber konstant grænserne for RS-485 langt ud over de originale definitioner.

Det nye ESI RS-485-produktsortiment tilbydes til generelle formål, som højtryks- og undersøiske tryktransmittere til måling af gas- og væsketryk i industrielle applikationer inklusive anlægs- og maskinteknik. Hver sensor kan tildeles en unik enhedsadresse og tilsluttes i serie til andre sensorer og enheder på det samme kommunikationslink.

Hvis du vil have besked når ESI RS-485 kan købes eller har du spørgsmål om tryktransmittere, så kontakt Claus:

Kontakt os endelig for at høre mere

Produktnyheder
Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat