• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Vi fremtidssikrer med større lager

Vi øger vores lagerplads med 4000 m² og skaber dermed muligheder for fremtiden. Med vores nye lager har vi muligheden for at indtaste flere artikler, bredere rækkevidde og strømline vores arbejde. 

 

Vi udvider vores lager
Vi udvider vores lager
Vi udvider vores lager
Vi udvider vores lager

På forkant med ekspansion

I februar 2019 begyndte arbejdet med udvidelsen til vores lager på Höganloft i Tranås. I midten af september 2019 begyndte hylderne at blive fyldt op med varer, og i løbet af december skulle både lager og kontorer være klar. For os har miljøsikringen af den nye udvidelse været en vigtig del. Med jordvarme, naturlig afkøling, solceller og flere fornuftige tiltag mener vi at være kommet et godt stykke af vejen.

 

Året var 2008, og OEM Automatic var vokset så meget, at vi måtte benytte os af et telt uden for vores daværende lager for at kunne rumme efterspørgslen. Som en konsekvens blev beslutningen taget om at bygge et nyt lager. Byggeriet blev startet i 2009, og vi kunne tage det nye lager i brug den 14. februar 2010. Planerne for trin to var allerede på plads fra starten. To-faseforlængelsen startede i sommeren 2018 og vil helt sikkert være afsluttet i midten af december 2019. Selve forløbet omkring udvidelsen har overgået alle forventninger, og vi har kunne genanvende mange af de læringer fra den første bygning. "Vi har fulgt tidsplanen og fået det, vi ønskede. Erfaringerne fra tidligere projekter har givet os tillid til, at vi kan gøre det", siger Peder Ekeflo, der er logistikchef og virksomhedens repræsentant i byggeprojektet.

 
nyt lager miljø
Miljøet er vigtigt for os
Nyt lager
Arbejdsmiljø og sikkerhed
nyt lager
Skaber nye muligheder
Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail