På forkant med ekspansion

Logistikcenter i Tranås, Sverige

Det store centrale lager i Tranås giver os mulighed for at hjemtage større partier af produkter. Det giver os mulighed for, at nedsætte leveringstiden til dig som kunde. Det giver os også mulighed for at samle dine bestillinger og eventuelt samle produkterne i vore produktforædling inden leveringen.

Vores danske lager i Allerød

Ud over det svenske logistikcenter, så har vi også et mindre lager ved vores danske hovedkontor i Allerød.

nyt lager miljø
Miljøet er i centrum

At tage hensyn til miljøet har været en vigtig del af udvidelsen. Vi har installeret næsten 800 solcellepaneler på taget og reducerer derved den samlede forsyning af el, med op til 30%. Det resterende forbrug bliver dækket af bæredygtig energi. Vi har endvidere udelukkende installeret LED-lamper i det nye lager, der sikrer optimal belysning og et mindre strømforbrug. At lageret ligger ved Höganloft, lidt uden for Tranås centrum, medfører at vi omdirigerer meget af trafikken ud af Tranås midtby. "Det har været et vigtigt mål for os at arbejde så bæredygtigt som muligt. Derfor har vi også investeret i en elbil til intern transport og til levering til kunder i nærområdet," siger Johan Lind, Lagerchef.

Nyt lager
Arbejdsmiljø og sikkerhed

Arbejdsmiljø og sikkerhed er to centrale emner for os. Et eksempel på dette er at sluserne ved af- og pålæsning er vind- og vejrtætte. Hvilket betyder, at de lukker tæt rundt om lastbilerne for ikke at slippe varmen ud. På denne måde opretholder vi en stabil temperatur, hvilket er godt for både arbejdsmiljø og energiforbrug. Desuden er alle pallereoler sikret mod både kollision og kollaps. - "Vi er virkelig gået hele vejen med at sikre vores
arbejdsplads," siger Peder Ekeflo, logistikchef.

Lager vækster for fremtiden
Skaber nye muligheder

Med udvidelsen af lageret har vi sikret os store muligheder for fremtiden. Vi ønsker at vækste og udvikle os med vores kunder, og hele tiden blive ved med at forbedre os. Antallet af pallepladser er nu fordoblet, hvilket giver os mulighed for at have endnu flere varer på lager, og derved tilbyde et bredere sortiment samt arbejde struktureret på bl.a. logistiske forbedringer. For eksempel kan vi sørge for, at produkterne ligger i den rigtige højde, reducere antallet af unødvendige rækkegange for på denne måde at blive mere effektive.

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat