2023-09-25

Mød os på Ajour - Erhvervskonference 2023 - maskinmestrenes messe - få gratis billetter hos OEM Automatic Klitsø

OEM Automatic Klitsø deltager i Ajour - Erhvervskonference 2023 arrangeret af Maskinmestrenes Forening - i Odense den 23.-24. november 2023. Udfyld formularen og få gratis billetter. Og hils på os i vores stand og få en snak om produkter og løsninger til din virksomhed.

Ajour Erhvervskonference 2023 er arrangereret af Maskinmestrenes Forening og foregår i Odense Congress Center. Ajour er mødestedet for maskinmestre og andre med interesse for ledelse og teknologisk innovation, som vil styrke deres professionelle netværk og i det hele taget blive klædt bedre på til fremtidens tekniske og kommercielle udfordringer.

På Ajour kan møde en lang række udstillere fra brancher som forsyning, offshore, søfart, produktion, industri, automation og rådgivning. Sideløbende med den store udstilling kører konferenceprogrammet med en lang række faglige og relevante indlæg. Du kan se mere om konferencen her: Ajour Erhvervskonference og se programmet her

OEM Automatic Klitsøs standnummer

Du finder os på dette standnummer: 4449

Nogle af vores udstillingsprodukter

Vi vil udstille produkter vores tre afdelinger:

KIG FORBI VORES STAND OG HILS PÅ!

Vi holder meget af face-to-face at møde jer der arbejder med teknikken ude i virksomhederne. Vi kan garanteret blive klogere og måske kan vi også bidrage med en ny vinkel på dine udfordringer.

Udfyld her for at få gratis billetter til Ajour Erhvervskonference:

En gratis billet har en værdi af 450 kr. eks. moms. Bemærk at gratis billetter giver adgang til udstillingen og noget forplejning men IKKE til konferencen. Tilmelding skal ske SENEST den 20. november kl. 16.00, og hver gæst kan kun tilmelde sig en af dagene. Ønsker man at at deltage i konferencen, må man købe anden billet - se prisliste her.

Virksomhedsnyt

Op til messen kunne du bestille gratis billetter her. Da messen har fundet sted er det ikke længere aktuelt. Det kan være der igen vil være mulighed for dette næste gang HI-messen finder sted.
Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat