2022-09-27

Ny serie energieffektive magnetventiler fra Asco

Asco lancerer nu en ny version af 256/356-seriens magnetventiler, der tilbyder dig kvalitet og ydeevne i en kompakt pakke. Det nye design i kombination med valget af forskellige tætninger betyder, at denne ventil passer ind i de fleste miljøer og applikationer.

Serie 256/356 er en magnetventil, der er specielt designet til at modstå et højt arbejdstryk, men stadig have et lavt energiforbrug. Det kompakte design gør, at magnetventilen også passer på trange steder og ventilen er bygget til at kunne monteres i forskellige positioner. Med Ascos erfaring med fremstilling af magnetventiler kan du forvente en magnetventil med høj standard og lang levetid.

Produktnyheder

Nye funktioner

Højere arbejdstryk

Op til 30% højere arbejdstryk kan opnås gennem en opdateret indre kerne, hvilket betyder, at ventilen kan bruges selv i de mest krævende applikationer.

Lavere energiforbrug

Selvom et højere arbejdstryk ofte betyder et højere energiforbrug, er det lykkedes Asco at reducere energiforbruget på denne magnetventil med op til 40% i forhold til den tidligere serie.

Kompakt krop

Op til 10% mindre sammenlignet med sin forgænger og op til 20% lettere med det nye komposithus.
 

Tredjeparts godkendelse

Bredt udvalg af tredjepartsgodkendelser til industristandarder, såsom NSF 169 og EC 1934 til fødevare- og drikkevareapplikationer. En WRAS-godkendelse kommer også snart, hvilket gør denne magnetventil til et sikkert valg, når det kommer til drikkevand.

Komposit materiale

Takket være muligheden for at få ventilen i komposit PPS (1/8”) og med tre forskellige tilslutningsmuligheder er ventilen ikke kun lettere men også modstandsdygtig overfor kemiske stoffer og godkendt til kontakt med fødevarer.

IP67

Ventilerne kommer nu med en IP67-klassificeret spole fra fabrikken, hvilket betyder, at den kan tåle at blive udsat for både støv og vand.

Fordele ved serie 256/356

  • Temperaturområde fra -10 til +60 °C
  • Blyfri messing, komposit eller rustfrit stål
  • IP67-klassificering
  • Tredjeparts godkendelse
  • Muligt at skifte mellem AC/DC spole på 1/8” varianten
  • Nem installation med ny hurtigforbindelse (gælder kompositvarianten)
Teknisk rådgivning
Henrik Philipsen

Produktchef, Tryk & Flow

+4548106430 48 10 64 30

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat