2023-07-10

Undgå at blive låst indE med et trådløst låsesystem fra Castell

Med vores sikre låsesystemer kan du få ro i sindet omkring personlig sikkerhed. Castells låsesystem bruges ofte i applikationer, der udgør en høj risiko for operatøren. 

Tips og guides
Oplukkelige beskyttelser som luger og porte til farlige maskinbevægelser skal have en form for lås. Som et alternativ til konventionelle elektriske låsekontakter kan der anvendes låsesystemer. Mekaniske låsesystemer betyder minimal ledningsføring og nem installation. Med en af vores styrekontakter brydes styrekredsløbet, og maskinen stopper. Nøglen der slippes fra kontakten bruges så til f.eks. at åbne en dør. Hvis der er flere døre på maskinen, kan en skifteenhed bruges til at frigive flere nøgler. Det betyder, at der ikke er behov for ledninger, hverken til dørene eller koblingsenheden.

Særligt velegnet til personlig sikkerhed

Låsesystemer er særligt velegnede hvis der stilles høje krav til komponenter med hensyn til miljøbestandighed og pålidelighed. Castells låsesystem bruges ofte i steder, der indebærer en høj risiko for operatøren, for eksempel i betonblanderindustrien, robotindustrien eller produktionsprocesser.

Brugerfordele

  • Nem at samle
  • Sikker at betjene
  • Ingen elektriske ledninger til luger/porte
  • Klarer hårde miljøer, selv udendørs
  • Også velegnet til Ex-miljø
  • Castells produkter opfylder højeste sikkershedsniveau PLe i henhold til DS/ENISO 13849-1:2016.
  • Der findes rustfri stål-versioner af alle låsesystemerne.

sådan fungerer det

applikationseksempel

produktkategorier

Styreboks til nøgle

Styreboks - Afbryder Med en af vores kontrolafbrydere er styrekredsløbet afbrudt, og maskinen stopper. Da kontrolafbryderen ofte er monteret i kontrolpanelet, minimeres kabelføring. Nøglen frigøres ved at dreje den mod uret til 45 °, hvilket også betyder, at kontakternes kontakter ændrer status. Den frigjorte nøgle kan bruges til at åbne en port eller dørlås.

Dør-låse

Castell dørlåse, hvor der er behov for adgangskontrol. Dette kan være på maskinanlæg, hvor ønsket er at sikre at personen ikke bliver fanget i området. Kan udføres med enkelt nøgle som blot sikre indkobling, eller med personlig nøgle, hvor der er behov for dette.
Teknisk rådgivning
Timm Jensen

Produktchef, El Automation

+4548106403 48 10 64 03

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat